Skip to content
White
Αρχική

Η Τέχνη του Φαγητού

Σχετικά με εμάς

Με γνώμονα την αγάπη για τη μαγειρική τέχνη και το σεβασμό στην “γαστρονομική παράδοση” δημιουργήσαμε μια “μαγειρική ομάδα” με στόχο μας και όραμα μας την μετάδοση των γνώσεων μας και την προώθηση της “ελληνικής γαστρονομίας” σε όλον τον κόσμο. Μέσα από τις δράσεις μας προσπαθούμε να αναδείξουμε την σπουδαιότητα της σωστής επιλογής της “πρώτης ύλης” καθώς και την σωστή επεξεργασία της σε όλα τα στάδια της παραγωγής.

Η ομάδα

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο της εστίασης μας δίνει την δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε σε δύσκολες και πρωτοποριακές προκλήσεις. Τα μέλη της ομάδας μας έχουν στο πορτφόλιο τους ατομικά επιτεύγματα που τους έχουν οδηγήσει στο επαγγελματικό σημείο στο οποίο βρίσκονται.

With love for cooking, art and respect for “gastronomy tradition”, we created a “cooking team” with our aim and vision, the transmission of our knowledge and the promotion of “greek gastronomy” all over the world. Through our actions we try to show the importance of choosing the right “raw material” as well as its proper processing at all stages of production.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur.

Η μαγειρική μας ομάδα

Μαρίνος Χονδρολίδης

Σεφ
Ο Χονδρολίδης Μαρίνος γεννήθηκε το 1977. Executive Chef στο ξενοδοχείο Lagomandra hotels and suites. Μέλος της «Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος».

Χρήστος Γκρέμος

Σεφ
Ο Χρήστος Γκρέμος γεννήθηκε στην Κατερίνη. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε την ιδιαίτερη αγάπη για την γαστρονομία και σπούδασε μαγειρική στο σχολείο της Θεσσαλονίκης. Επικεφαλής σεφ του εστιατορίου “Kalamatianos sea food restaurant”.

gremos
AntonisPan

Αντώνιος Πανουσιάδης

Σεφ
Η πρώτη επαφή του Σεφ Αντώνη Πανουσιάδη με την μαγειρική ήταν στην ηλικία των 13 ετών, όταν οι γονείς του συνειδητοποίησε το ταλέντο του. Σεφ της εταιρείας “Rational”.

Μάριος Κασιάρας

Σεφ
Ο Μάριος Κασιάρας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1992 και από νεαρή ηλικία η αγάπη για τη μαγειρική τέχνη ήταν προφανής. Είναι μέλος της ομάδας κουζίνας του “Kalamatianos sea food restaurant” στο Σταυρό της Χαλκιδικής.

Marios_
bg-splash-1-1

Τα πρότζεκτ μας

Επικοινωνία

Ερωτήσεις ή προτάσεις;

Μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε ή να μας στείλετε email απευθείας, είμαστε εδώ 24/7.